dimarts, 25 de juny del 2013

I Escalada Sant Joan - Blanes

després d'una "petita" però GRAN cursa toca fer una petita recopilació i llistat de coses a millorar i coses que es van fer be.

Però com va sorgir l'idea d'organitzar-ho...?¿? estava treballant a França al mig de la muntanya i xerrant amb en Tomàs Llorens Jr company d'aventures va sorgir una primera idea de muntar alguna cosa. Ens vam informar de que necessitàvem fer a nivell de papeleo i ho vam mig aparcar (9 Octubre 2012)

Un cop tornat de França i amb l' incorporació de'n Jordi Vissi a l'equip la cosa va anar agafant forma, moltes hores de reunions, pujar i baixar molts cops les escales, trucant a moltes portes, hores de gravació, recerca d'alternatives per evitar embuts o taps, lluites amb els Gps, sorpreses d'últimes hores amb obres a Sant Joan i paradetes al passeig de mar....i un munt més...

D'agraïr que totes les portes on vam trucar ens van rebre amb els braços ben oberts, cal donar les gràcies a tots i cadascun d'ells ZonaGr, No-City, Esports Rondon, Perpinyà, FreeRun, Issui, Alellac, Càmping SolMar, Pastisseria Marina, Creu Roja i en Montal

Com no, tots/es els Fondistes que van venir a ajudar, equips inscripcions, muntar sortides, recorregut, arribades, l'escombra, equip imatge i fotografia, també a totes les Caravel·les que van aguantar el xaparron a l'avituallament de Sant Joan i els Geganters que van estar tocant i animant a l'inici del tram més dur de la cursa

Com vaig viure la cursa

un cop tot llest, arribada muntada, avituallament al seu lloc, 1ª baixada a comprovar circuit i acabar de marcar i encintar algun tram, xerrar amb la gent de recorregut i a les 18:00 a pujar fins a dalt seguint el recorregut donant les últimes instruccions i a veure la sortida des del punt més alt de la cursa.

Des d'allà és veien a tots els aventures/res a la platja, rere l'arc de sortida. Si nosaltres estavem nerviosos ells ho deurien estar encara més.... cada petard que sonava pensava que era el bo, van ser 3' llarguissims fins que el walki vam sentir com es feia el compte enrere.... 10 - 9 - 8... 3 - 2 - 1 PAM!!!!!!!
La fila de corredors va començar a volar sobre la sorra, dirigint-se cap al passeig direcció telepizza i carrer esperança, en aquest moment a dalt no teniem info de cursa, però el punt clau era la sortida del 1r tram d'escales que el podíem veure des del Castell!!! Vam veure passar els primers i he de reconèixer que se'm va fer molt llarga l'espera... no em vull ni imaginar com deuria ser pels corredors... Uns cartellets animaven i apropaven a tots/es al final informant de quants esglaons quedaven!!!!!


La moto que obria camí va passar per davant de l'últim tall d'escales on els corredors podien agafar 5'' d'aire ja que hi havia un petit descens i amunt de nou!!!! Allà vam poder veure com anava el cap de cursa, només els quedava un últim obstacle molt dur, l'entrada a la part rústica abans d'entrar al castell, últimes escales i meta!!!!

Parant el temps a 7'54'' !!!!!!!! Bestial perquè els 3 primers van arribar amb cosa de segons, a partir d'aquest  moment un continuo degoteig d'arribades, fins a l'últim que va tancar el crono amb 21'27'' la majoria amb cares d'esgotament + satisfacció. I d'allà baixada controlada cap a l'excel·lent avituallament!!!!!!!


FELICITAR A TOTS ELS QUE VAREU PARTICIPAR I AJUDAR A ORGANITZAR
Ara a treballar en una propera edició igual o més espectacular

 Classificació 

Video Promocional

Video Cursa

Reportatge Eva Palau Pascual

Fotos

Altres entrades sobre  la Cursa

http://perepeterpan.blogspot.com.es/2013/06/escalada-st-joan-blanes-23-06-2013.html

http://rickyrun.blogspot.com.es/2013/06/subiendo-escaleras-en-la-i-escalada.html

http://www.ultraquim.net/2013/06/230613-escalada-sant-joan-cronica.html

http://xavimarina.blogspot.com.es/2013/06/1a-escalada-sant-joan-blanes.html



 (fotos d' Aitor Roger)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada